Zagreb – Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske

Od 10. do 12. veljače 2017.

Na Zimskom plivalistu “Mladost” održano je prvo ovogodišnje nacionalno prvenstvo na kojem je nastupio veliki broj natjecatelja iz naših skakačkih centara Rijeke, Zadra i Zagreba.
Po prvi put priređivačku funkciju preuzeo je naš član Saveza, Zagrebački savez za skokove u vodu i besprijekorno obavio organizaciju.

Iako je početak godine, natjecatelji su polučili odlične rezultate i pokazali da su u sjajnoj sportskoj formi za predstojeći nastup na međunarodnim natjecanjima zimskog dijela kalendara.
Najviše su pokazali osvajači normi: David Ledinski, Dora Tomljenović, Tessa Pavleković, Hrvoje Brezovac, Barbara Bartolić, Matej Neveščanin i Luka Martinović, koji su time postali clanovi kadetsko-juniorske reprezentacije Hrvatske za ovu sezonu.
Posebno veseli nastup Hrvoja Brezovca na dasci 3m gdje je išao preko 500 bodova što je vrlo obečavajuće uoči njegovog odlaska na međunarodna natjecanja u Berlin i Rostock.

Tijekom svečanog otvaranja podijeljeni su pehari za najuspiješnije Klubove u 2016. godini. Klub za skokove u vodu “Nemo” zauzeo je prvo mjesto, Medvesčak drugo, a treći je bio Zadar.

Sretno svima s nastavkom sezone koja se zahuktava, te gotovo svaki naredni vikend naši natjecatelji imati će nastupe diljem Europe.