Grand Prix Rostock 2018

Od 23. do 25. veljače 2018.

Lijepe vijesti stigle su nam s prestižnog Grand Prix natjecanja iz Rostocka gdje su naš tim predstavljali: Hrvoje Brezovac, Juraj Melša i Marcela Marić, a predvođeni trenericom Petrom Balog. O kvaliteti konkurencije govori i podatak nastupa 25 zemalja iz cijelog Svijeta.

Prvi dan natjecanja koje doista okuplja velika imena skokova u vodu, kako europskih tako i svjetskih, u individualnoj disciplini daska 3 metra, Juraj Melša je u konkurenciji 32 natjecatelja zauzeo plasman u prvoj polovici rezultatske liste zauzevši 15. mjesto. Juraj je vrlo stabilno odskakao svoj natjecateljski program i iza sebe ostavio eminentna imena u skokovima u vodu, a prema prikazanom to je sigurno jedan od njegovih najboljih seniorskih nastupa.
Naš drugi predstavnik Hrvoje Brezovac u ovoj disciplini nije bio na nivou, nakon par pogrešaka, završio je s “mršavih” 266 bodova.

Ipak drugi dan natjecanja u disciplini sinkro daska 3 metra Hrvoje je vratio koncentaciju i s Jurajom Melšom zauzeo 8. mjesto. Bilo je tu deset ponajboljih sinkro parova Europe, stoga u takvoj konkurenciji iza sebe ostaviti jednu velesilu kao sto su Ukrajina i Njemačka, doista je sjajno.

Marcela Marić je nažalost morala povući natjecateljsku listu poradi povrede skočnog zgloba.