Trofej Beograda – 2018

Od 13. do 15. travnja 2018.

Kao i svake godine do sada, naše drage sportske kolege iz Beograda odlično su organizirali svoje međunarodno natjecanje iz Len kalendara na kojem su nastupili natjecatelji iz klubova domaćina Mađarske, Bugarske, Rumunjske i Hrvatske.

Hrvatski predstavnici polučili su lijepe sportske rezultate, a svakako opetovano treba izdvojiti rezultate Barbare Bartolić, Mateja Neveščanina i Roka Krilića koji su se izmjenjivali na postoljima u svojim kategorijama, odnosno osvajali zlatna odličja. Ono sto je Savezu puno važnije jest činjenica da je taj trojac u Beogradu išao puno iznad zadane norme u disciplinama daska 1 metar i daska 3 metra, te se najavljuju kao izvrsna nova generacija znalaca skokova u vodu.

A, to da imamo odličnu novu generaciju mlađih skakačica i skakača potvrđuju i Sabol Marta, Obuljan Mateo i Mufić Jan koji su imali minimalna odstupanja od normi Saveza.

Čestitke svima za uspjehe u Beogradu i puno sportske sreće našim sportašima koji već idući tjedan odlaze u Dresden, natjecanje koje se već godinama smatra Juniorskim prvenstvom Europe pred samo Juniorsko prvenstvo Europe.